Bag in Box

Во чекор со современиот и брз начин на живот, ВИНАРИЈАСКОВИН ГРУПА излезе со практично пакување на виното т.н. фамилијарно пакување од 3л. Пакувањето е наменето за домашна употреба, но и за ресторани и кафулиња. Пакувањето овозможува виното да биде целосно заштитено од оксидација и долго ја зачувува свежината