Sun City

Следејќи ги современите текови на винските пазари, ВИНАРИЈАСКОВИН ГРУПА излезе со нова линија Сан Сити. Вина со изразени овошни карактеристики лесни и освежителни, затворени во амбалажа од 0.75л со навоен затворач